Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Magnetne piši briši stene in digitalne marketinške agencije

Magnetne piši briši stene v agencijah za digitalni marketing

Ali delate v agenciji za digitalni marketing? Ne ukvarjate se več s trženjem od vrat do vrat, zakaj se torej še vedno omejujete na pisalo in papir?

Razmislite o dodajanju funkcionalnih površin v svoj delovni prostor, da spremenite način načrtovanja, razvijanja vsebine in analize vaših tržnih strategij.

Preberite spodaj, zakaj si magnetne piši briši stene zaslužijo biti v agencijah za digitalni marketing.

Agencije za digitalni marketing lahko načrtujejo socialne medije  

Veste, da so socialni mediji velik dejavnik pri digitalnem marketingu, vprašanje je ali svoje objave načrtujete dovolj učinkovito?

Magnetne piši briši stene so odlično orodje za načrtovanje družabnih omrežij, saj lahko preprosto napišete ideje za napise ali prilepite objave.

Agencija za digitalni marketing Made To Engage je želela optimizirati načrtovanje svojih družabnih omrežij in se odločila ustvariti svojo lastno magnetno piši briši steno. Da bi to dosegli, so uporabili Smart magnetno stensko oblogo in Smart piši briši barvo. Zdaj lahko svoje načrtovanje socialnih medijev dvignejo na višjo raven.

Pisanje na steno pobarvano s piši briši barvo belo

Razvoj spletnih strani  

Magnetne piši briši stene so učinkovito orodje v postopku razvoja spletnih strani.

Pri razvoju spletnih strani je lahko moteče, če lahko delate samo na eni strani. Z magnetno piši briši steno te omejitve ni.

Preprosto nalepite slike vsake strani spletnega mesta na steno in zabeležite vse spremembe, ki jih želite narediti. Nato naredite fotografijo stene in jo uporabite kot referenco, ko se lotite dela.

Nikoli več ne boste izgubljali časa s klikanjem spletnih strani.

Analizirajte tržne strategije  

Ko preizkušate nove tržne strategije, morate analizirati, kaj deluje in kaj ne deluje. Spremljanje sledilcev in ogledov vam lahko pomaga spremljati, kako se odzivajo na vaše nove strategije.

Zakaj ne bi uporabili magnetno piši briši površino za spremljanje števila privržencev na družabnih omrežjih in števila mesečnih ogledov vaših spletnih strani?

Tako lahko vsak teden enostavno zapišete in posodobite številke, da jih vidi celotna pisarna. Vizualizacija podatkov v večjem obsegu, vam lahko pomaga pri odločanju, katere tržne strategije boste uporabili v prihodnosti. Preverite Smart dva-v-enem stensko oblogo: Magnetno in piši briši Za magnetno piši briši steno v enem izdelku in nanosu.

blog-meeting-marketing-planning-marketing-plans
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO