Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Blog agenda sestanek ekipno delo kako prenoviti vašo piši briši tablo

Kako obnoviti staro pisarniško tablo

Table so v preteklih letih postale pogost dodatek v vsaki učilnici, pisarni in celo doma. Sčasoma pa lahko postanejo umazane zaradi nenehnega pisanja in brisanja.  Madeži in sledi prejšnjega brisanja in pisanja lahko odvzamejo urejen in enakomeren videz površine table. Spodaj preberite o rešitvah za obnovitev starih površin v originalno podobo brez veliko odpadkov.

Obnovite stare površine

Našo Smart piši briši barvo v beli izvedbi lahko uporabite za obnovo stare površine s preprostim nanosom enega sloja na obrabljeno površino. 

S tem izdelkom, ki ga je enostavno nanašati, lahko še naprej uporabljate običajne kakovostne markerje in čistila za piši briši table. Ima celo desetletno garancijo učinkovitosti.

Poleg tega lahko izbrano površino nadgradite, tako da obnovljeno piši briši tablo spremenite v večnamensko površino z uporabo naše Smart magnetne piši briši barve.     

Obnovite stare table

Za hiter in sodoben učinek preprosto namestite našo Smart piši briši folijoza pisarne direktno na obrabljeno tablo.

Izmerite in razrežite folijo na velikost z zadostnim prekrivanjem za rezervo. Folijo prilepite neposredno na površino stare piši briši table in pri tem sproti odstranjujte zračne mehurčke. Odrežite odvečno folijo na robovih in to je to! Profesionalna namestitev ni potrebna. Oglejte si navodila zauporabo za več podrobnosti.  Naša paleta samolepilnih piši briši folij vam omogoča, da svojo staro piši briši tablo ne le obnovite, temveč jo spremenite v površino dvojne funkcionalnosti. Smart samolepilna folija mat lahko vašo tablo spremeni v zapisljivo površino za projiciranje.

Writing-and-projecting-meeting-agenda-on-dry-erase-surface-Smart-Self-Adhesive-Whiteboard-Film-Low-Sheen-5

Ustvarite novo površino

Če želite preseči omejitve tradicionalne piši briši table, so naše tapete odlična rešitev.

Naše tapete omogočajo preoblikovanje celotnih sten v pisarni, učilnici ali domu v prostore za sodelovanje in ustvarjanje. Izberite med projekcijsko ali magnetno funkcionalnostjo za piši briši površino ali pa kar vse tri s tri-v-enem tapeto.

Za primerjalne informacije o naših večnamenskih izdelkih kliknite tukaj.

Kako se izogniti madežem na piši briši tablah

Kot večina površin, piši briši table potrebujejo redno vzdrževanje in skrb. Svetujemo vam izvajanje naslednjih korakov za ohranjanje površin piši briši tabel – tradicionalnih tabel, piši briši tapet ter piši briši barv in folij – v odličnem stanju: 

  • Uporabljajte samo markerje vrhunske kakovosti – nizkokakovostni markerji lahko hitro povzročijo trajne madeže
  • Konec dneva očistite površino piši briši table – s pomočjo čistilnega spreja za piši briši table kar bo pomagalo, da je površina čim dlje videti kot nova  
  • Enkrat mesečno uporabite odstranjevalec madežev, da odstranite trdovratne madeže ali sledi trajnih markerjev. (Tega ne uporabljajte namesto razpršila za vsakodnevno čiščenje! Vsakodnevna uporaba tega izdelka bo poškodovala površino piši briši table). 
product_s_m_smart-magnetic-dry-erase-wallpaper-used-to-create-customer-wall.-1

Imate kakšna vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Preprosto nam pišite na podpora@smartersurfaces.si , ali rezervirajte klic in se pogovorite z enim od naših strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagal z nasveti. Ugotovite, kako najbolje izkoristiti svojo pisarno tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO