Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Smart piši briši barva bela za domačo uporabo

Piši briši barva v primerjavi z barvo za kredo

Prvi korak je odločitev, da svoj delovni prostor spremenite v inovativno delovno in učno okolje. Drugi korak je odločitev za piši briši barvo ali barvo za kredo. S tako široko ponudbo izdelkov je težko vedeti, kateri vam bo najbolj ustrezal. Ste bolj za sodobno piši briši površino ali morda za videzretro table?

V spodnjem prispevku vam bomo razložili

 vse, kar morate vedeti o izbiri piši briši barve v primerjavi z barvo za kredo.

Uporaba in določanje velikosti

Piši briši barva vam daje več svobode kot običajne piši briši table, saj ni omejitev glede velikosti robov, ki obkrožajo vašo površino. 

Ustvarite lahko zapisljivo površino z belim zaključkom, ki se zlije v vaš prostor, ko ni v uporabi. To pomeni, da lahko dodate piši briši površino z majhnim vplivom na videz vašega delovnega prostora.

barvo za kredo, klasične table ne sodijo več samo v zastarele učilnice. Pogosto jih srečujemo v sodobnih pisarnah, restavracijah in številnih drugih podjetjih. Ta izdelek je tako vsestranski, da ga lahko uporabljate povsod za različne vrste potreb. Mat črna barva izstopa, kadar ni v uporabi, zaradi česar postane osrednja točka vašega prostora.  Uporaba piši briši in barve za kredo vam daje neomejen potencial glede velikosti zapisljive površine. Nekatere stranke so z našo barvo preoblikovale celotne prostore in ustvarile neskončen prostor za ustvarjalnost.

wboard-blog-1

Uporaba

Z našimi izdelki ustvarite piši briši steno ali površino za kredo brez vrtanja. Izdelek se nanese neposredno na steno po vaši izbiri (po tem, ko je stena zglajena in pripravljena). To lahko izvedete sami ali s pomočjo strokovnjaka. 

Ko steno pripravite z nanosom temeljne barve, nanesite našo barvo. Svetujemo ločene čopiče za temeljno barvo in našo barvo. Med nanašanjem piši briši barve priporočamo, da greste z valjem desetkrat čez vsak del površine, da zagotovite optimalne rezultate. Barvo za kredo je treba nanesti s penastim valjem. Potrebovali boste dva sloja barve in 2 uri za sušenje med nanosi. 


Na naši spletni strani lahko najdete Korak po korak video navodila za nanos za naše izdelke. Ta stran vsebuje tudi več idej o tem, kako uporabiti Smart površine.

Čiščenje površine

Vzdrževanje površine, ne glede na to, ali gre za piši briši ali steno za kredo, je izredno pomembno, da lahko kar najbolje izkoristite svoj izdelek. 

Vsak dan očistite piši briši steno s čistilnim sprejem, da se izognete potencialnim pojavom ghosting-a in umazanije. Če nenamerno uporabite trajni marker na steni, ne skrbite. Naš Sprej za odstranjevanje trajnega črnila ga bo takoj odstranil.  
Površino table za kredo lahko enostavno očistite s krpo iz mikrovlaken. Pri čiščenju table za kredo s suho krpo ali radirko je običajno, da ostanejo sledi krede. Da bi to preprečili, navlažite krpo, da odstranite prašne ostanke.

Smarter-Surfaces-Smart-Chalkboard-Paint-used-in-coffee-shop-

Lokacija

Postavitev in osvetlitev vaše sobe sta pomemben faktor pri odločanju med piši briši steno in steno za kredo. 

Če je soba v katero nameravate postaviti zapisljivo površino majhna, razmislite o namestitvi piši briši stene. Svetla barva bo prostor popestrila in ne bo videti manjši. Če želite ohraniti trenutno barvo delovnega prostora, lahko transparentno barvo piši briši nanesete čez obstoječo barvo.

Stena za kredo je odličen dodatek kavarni ali restavraciji, ki ji daje bolj pristen in rustikalen videz. Steno za kredo lahko uporabite kot dekorativni detajl z različnimi risbami ali kot edinstven prikaz menija.

Steno za kredo lahko v vašem domu uporabite tudi za otroke, če želite ustvarjati z njimi ali kot opomnik v kuhinji, ki ga lahko uporabljajo vsi.

calendar-list-chalkboard-blackboard-paint-

Bleščanje

Kot smo že omenili, je lokacija pomembna pri odločanju med piši briši površino ali površino za kredo. Izbrana površina je lahko v zelo sončni sobi. V takšnem primeru, bi namesto piši briši barve raje uporabili mat stensko oblogo, da zmanjšate morebitno bleščanje. Mat opcija bo odpravila bleščanje, ki ga povzroča sonce ali kateri koli drugi močni vir svetlobe, kot je projektor. 

Stena za kredo je morda vaša najboljša opcija, če soba dobi veliko naravne svetlobe. Ker je barva za kredo črna, ne bo odbijala svetlobe tako kot piši briši barva.

Alergije

Tabele za kredo so znane po tem, da so prašne. Kljub temu, da lahko ta prah odstranite z vlažno krpo, morate (če imate astmo ali ste nagnjeni k alergijskim reakcijam) upoštevati piši briši steno kot alternativno rešitev. Piši briši stena pomeni, da ni potrebe po kredi, temveč samo po markerjih. 

Smart-Whiteboard-Paint-White-Home-Bundle-1024x683

Imate kakšna vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Preprosto nam pišite na [email protected], ali rezervirajte klic in se pogovorite z enim od naših strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagal z nasveti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO